Torsviks textil och sybehör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Torsviks textil och sybehör Aktiebolag är ett bolag som finns i Lidingö. I Torsviks textil och sybehör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Annell, Erik Göran som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Annell, Birgitta Eriksdotter som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Annell, Johan Erik Fredrik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Arne Johan Olov som är född 1951 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torsviks textil och sybehör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Torsviks textil och sybehör Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall driva handel med sybehör, handarbeten och textil, samt driva värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torsviks textil och sybehör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Torsviks textil och sybehör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Torsviks textil och sybehör Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Torsviks textil och sybehör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torsviks textil och sybehör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Torsviks textil och sybehör Aktiebolag har 556200-1288 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.