Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Toppmurklev. 27, 181 57, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 075-1147714.

Lidingö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag har idag 556201-3283 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag

Bolaget skall förvalta fastigheter samt aktier och obligationer, bedriva utveckling av nya affärsverksamheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Management House Ernst Ödmansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ödmansson, Ernst Robert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödmansson, Eva Ingela som är född 1945 och har titeln Suppleant, Carlborg, Daniel Rolf Birger som är född 1971 och har titeln Revisor, Pettersson, Alf Håkan som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.