Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-06-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kemtvättrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4112101.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Risacks & Lidingö Kemtvätt Aktiebolag har 556210-6939 som sitt organisationsnummer.