Nutritional Research Institute Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nutritional Research Institute Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Nutritional Research Institute Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Nutritional Research Institute Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556210-8422.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7661227 alternativt besöka eller skicka post till Nutritional Research Institute Aktiebolag på följande adress Däldv. 6, 181 62, Lidingö.

Nutritional Research Institute Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nutritional Research Institute Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Wretlind, Ingrid Marita som är född 1943 och har titeln Suppleant , , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uppfinnings- och forskningsverksamhet samt tillverkning av och handel med farmaceutiska och kemiska produkter, konsulterande verksamhet inom sagda områden ävensom vidareutveckling av patenter och licenstillverkningar, dels förvärva och förvalta fastigheter liksom andra förmögenhetstillgångar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.