Fred Butler Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva verksamhet inom området tvätteri för kläder och textilier, inbegripet service, etablering och drift av tvättinrättningar, i såväl egen regi som inom ramen för franchise, skrädderi och hushållsnära tjänster, samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fred Butler Sweden Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Fred Butler Sweden Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1982-02-15 så skapades Fred Butler Sweden Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Fred Butler Sweden Aktiebolag har haft det sedan 2006-02-02.

Fred Butler Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556215-3535 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Fred Butler Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fred Butler Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7311000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Fröhlich, Thomas -Klensch, Andreas eller en av dem i förening med en av -Falkman, Jens Tomas -Stylander, Klas Fredrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fred Butler Sweden Aktiebolag är Falkman, Jens Tomas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Klensch, Andreas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fröhlich, Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stylander, Klas Fredrik som är född 1966 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Lötborn, Halvar Folke Mattias som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor.