Charter Soft AB

Stockholms län

Information

Charter Soft AB är ett av många bolag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Charter Soft AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Charter Soft AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-07-20. Men sedan 1996-01-01 så har Charter Soft AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gävleg. 22 A, 113 30, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Charter Soft AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8875240.

Lidingö arbetar för att bolag som Charter Soft AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Charter Soft AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom flyg- och anläggningsindustri, hästuthyrning, ridverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Charter Soft AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Charter Soft AB och det är följande personer, Malmberg, Claes Anders Johan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Thor Anders Helge som är född 1945 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Charter Soft AB är 556229-6920.