Devicadego Aktiebolag

Stockholms län

Information

Devicadego Aktiebolag är ett bolag som finns i Lidingö. I Devicadego Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Jan Arvid som är född 1946 och har titeln VD, Lundberg, Jan Arvid som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund Lundberg, Mariana Charlotte som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Devicadego Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Devicadego Aktiebolag på telefon 070-5714124.

Bolaget skall köpa och sälja fastigheter, värdepapper, bedriva filmprosuktion och uthyrning av konstnärliga produkter, idka handelsverksamhet avseende varor och tjänster med anknytning till verksamhetsområdena jordbruk, skogsbruk, jakt och fiske, gruvor, mineralbrott, tillverkningsindustri (livsmedels, textil, beklädnads, trävaru, pappers, grafisk, kemisk, verkstads och metallindustri), byggnadsindustri, varuhandel, restaurang- och hotellrörelse (partihandel och varuhandelsförmedling och detaljhandel), samfärdsel, fastighetsförvaltning och -förmedling, rekreation och kulturell service, bedriva uppdragsverksamhet inom nämnda branscher samt idka härmed förenlig verksamhet.

Idag är Devicadego Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Devicadego Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Devicadego Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Devicadego Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Devicadego Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Devicadego Aktiebolag har 556231-6694 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.