Tarendo Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tarendo Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lidingö. I Tarendo Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sköld, Majken Anita Amanda som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnström, Linda Maria som är född 1910 och har titeln Suppleant, Rosén, Karin Elinore som är född 1965 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tarendo Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tarendo Aktiebolag på telefon 0978-20295.

Bolaget skall importera och försälja industriförnödenheter, företrädesvis av plastmaterial, av hel- och halvfabrikat ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tarendo Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tarendo Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tarendo Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Tarendo Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tarendo Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tarendo Aktiebolag har 556238-1581 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.