Clarima Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Clarima Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Clarima Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Clarima Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Clarima Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-10-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Clarima Aktiebolag ska trivas.

Clarima Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt bedriva konsultativ rådgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Clarima Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Clarima Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Clarima Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7317585.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Clarima Aktiebolag är Månsson, Claes Urban som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Eva Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Richard Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .

Clarima Aktiebolag har 556247-2000 som sitt organisationsnummer.