Hoffners i Lidingö Aktiebolag

Stockholms län

Information

556251-4876 är organisationsnummer för bolaget Hoffners i Lidingö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hoffners i Lidingö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Hoffners i Lidingö Aktiebolag finns i.

Hoffners i Lidingö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-11-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hoffners i Lidingö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Hoffners i Lidingö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hoffners i Lidingö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hoffner, Gunhild Maj-Lis -Hoffner, Stig Bertil

Vill ni komma i kontakt med Hoffners i Lidingö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7677950 eller genom brev på följande adress:
Kosterv. 3, 181 35, Lidingö

Bolaget skall bedriva försäljning av konst och konsthantverk samt konsultverksamhet i redovisning och företagsekonomi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hoffners i Lidingö Aktiebolag och det är Hoffner, Stig Bertil som är född 1934 och har titeln VD, Hoffner, Stig Bertil som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Huldt Ramberg, A Cecilia Charlotta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägnefelt, Ulf Carl Birger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekheden, Tommy som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hoffner, Gunhild Maj-Lis som är född 1937 och har titeln SuppleantHoffner, Pia Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor