Petersson & Ericsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Petersson & Ericsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lidingö. I Petersson & Ericsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Ulf Johan Christian som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Öreby, Anders Nicholaus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Petersson & Ericsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Petersson & Ericsson Aktiebolag på telefon 08-7319261.

Bolaget skall bedriva reklamtryck på ett flertal produkter, främst textilier och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Petersson & Ericsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Petersson & Ericsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Petersson & Ericsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Petersson & Ericsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Petersson & Ericsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Petersson & Ericsson Aktiebolag har 556255-8634 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.