Bahrton Patenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bahrton Patenter Aktiebolag är ett företag som finns i Lidingö. I Bahrton Patenter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bahrton, Per Svante som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallén, Kerstin Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Pettersson, Alf Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bahrton Patenter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bahrton Patenter Aktiebolag på telefon 08-5493601.

Bolaget skall bedriva utveckling av teknologiska instrument och apparater samt forskning och handel med naturmedel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bahrton Patenter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bahrton Patenter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bahrton Patenter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bahrton Patenter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bahrton Patenter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bahrton Patenter Aktiebolag har 556263-4518 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.