CHEFSec Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

CHEFSec Holding Aktiebolag är ett företag som finns i Lidingö. I CHEFSec Holding Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergstrand, Jan Eric som är född 1958 och har titeln VD, Bergstrand, Jan Eric som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstrand, Asta Hildegard som är född 1923 och har titeln Suppleant, Sandberg, Anna Margareta som är född 1958 och har titeln Revisor, Engzell, Per som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med CHEFSec Holding Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CHEFSec Holding Aktiebolag på telefon 08-7661292.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företags- organisation, information (inklusive ekonomi- och administrativa system), handel med och förvaltning av värdepapper, för annans räkning, sjöfart på inre vattenvägar, uthyrning av båtar för personligt och hushållsbruk och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är CHEFSec Holding Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

CHEFSec Holding Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CHEFSec Holding Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och CHEFSec Holding Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CHEFSec Holding Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

CHEFSec Holding Aktiebolag har 556263-6885 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.