JOJ Trotting Team Aktiebolag

Stockholms län

Information

JOJ Trotting Team Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där JOJ Trotting Team Aktiebolag finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. JOJ Trotting Team Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket JOJ Trotting Team Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. JOJ Trotting Team Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JOJ Trotting Team Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 33, 111 56, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7665502.

Lidingö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är JOJ Trotting Team Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

JOJ Trotting Team Aktiebolag har idag 556271-2066 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JOJ Trotting Team Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva finansiell rådgivning, uthyrningsverksamhet av inventarier samt avels- och hästsportsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I JOJ Trotting Team Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan Ove som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengler, Maria Gunilla som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln Revisor, Barkarby Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .