Eric Rahmqvist Aktiebolag

Stockholms län

Information

Eric Rahmqvist Aktiebolag är ett företag som finns i Lidingö. I Eric Rahmqvist Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dillenbeck, Anthony Carl Michael som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Rahmqvist, Jesper Eric som är född 1974 och har titeln VD, Rahmqvist, Jesper Eric som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Tolstoy, Jessica Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahmqvist Linnarsson, Josefin A E som är född 1977 och har titeln Suppleant, Eklöf, Irma Birgitta som är född 1949 och har titeln RevisorTrast Vinqvist, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eric Rahmqvist Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eric Rahmqvist Aktiebolag på telefon 08-7667000.

Bolaget skall bedriva handel med kontorsartiklar, bedriva krav, inkasso- och factoringverksamhet, leasingverksamhet med inventarier och maskiner, bedriva rörelse med aktier och andelar samt äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eric Rahmqvist Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eric Rahmqvist Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Eric Rahmqvist Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Eric Rahmqvist Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eric Rahmqvist Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dillenbeck, Anthony Carl Michael -Rahmqvist, Jesper Eric -Tolstoy, Jessica Maria

Eric Rahmqvist Aktiebolag har 556273-3906 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.