Laduinvest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Laduinvest Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Laduinvest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Laduinvest Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Laduinvest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-09-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Laduinvest Aktiebolag ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av lös och fast egendom. Köp, försäljning, import, export, tillverkning och uthyrning inom byggnads-, verkstads-, data-, elektronik-, beklädnads-, livsmedels-, skogs-, kontors-, energi-, petrokemiska-, grafiska-, bil-, båt-, fritids-, farmaceutiska-, film-, flyg-, foto-, förpacknings-, grammofon-, leksaks-, kemisk-tekniska-, gruv-, massa & pappers-, keramiska-, ur-, turist- och glasindustrin. Företaget skall också driva konsultverksamhet inom underhållnings-, restaurang-, och hotellbranschen, inom reklam, administration, ergonomi, utbildning, bevakning, formgivning, redovisnin, ekologi och finansiering - utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen 1963:76) om kreditaktiebolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Laduinvest Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Laduinvest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Laduinvest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Laduinvest Aktiebolag är Lundberg, Jan Arvid som är född 1946 och har titeln VD, Lundberg, Jan Arvid som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund Lundberg, Mariana Charlotte som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Laduinvest Aktiebolag har 556282-8110 som sitt organisationsnummer.