Jytte Meilvang Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva designverksamhet av damkläder, herrkläder och accessoirer och försäljning på agentbasis av damkläder, herrkläder och accessoirer samt idka därtill förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta värdepapper och andra förmögenhetshandlingar samt distribution av film och videogram och andra media, distribution av film- och licensrättigheter samt managementverksamhet inom ovan nämnda sektor. Bolaget skall också driva verksamhet inom inredning samt tillhandahålla kreativa tjänster inom mode, media, reklam och försäljning av desamma, samt idka därtill förenlig verksamhet. Inom området inredning omfattas såväl möbler, konst och tyger. Bolaget skall även bedriva kursverksamhet gällande inredning, kläddesign, personlig klädstil och utveckling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jytte Meilvang Design Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Jytte Meilvang Design Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1986-12-03 så skapades Jytte Meilvang Design Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jytte Meilvang Design Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jytte Meilvang Design Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556283-7442 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Jytte Meilvang Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jytte Meilvang Design Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7674570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jytte Meilvang Design Aktiebolag är Meilvang, Jytte Bang som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Skjöldebrand, Vibeke Bang som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .