Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Aktiebolag som heter Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1986-12-02 så har Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Bosöhamnen, 181 47, Lidingö. Vi ni istället prata med Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7675782.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, import och försäljning av produkter inom området hem-, industri, och fordonselektronik samt bedriva inköp och försäljning av båtar och motorer samt charter- och uthyrningsverksamhet av båtar och fartyg samt äga och förvalta fartyg, köpa och sälja värdepapper, tomtmark och fastigheter, idka kommersiell och teknisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Erlandsson, Lennart Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Olov Henrik som är född 1926 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Creative Holding Olle Erlandsson Aktiebolag har 556288-6662 som sitt organisationsnummer.