Villa Kvarnlyckan AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Villa Kvarnlyckan AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Villa Kvarnlyckan AB är ett av dem. Statusen för Villa Kvarnlyckan AB är att Bolaget är aktivt.

Villa Kvarnlyckan AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Villa Kvarnlyckan AB ska trivas.

Villa Kvarnlyckan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, handel med aktier och värdepapper samt jordbruksverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Villa Kvarnlyckan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Villa Kvarnlyckan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Villa Kvarnlyckan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8737102.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sternius, Marianne Monika.

De som är på något sätt har med Villa Kvarnlyckan AB är Sternius, Marianne Monika som är född 1941 och har titeln VD, Sternius, Marianne Monika som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternius, Ann Karin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternius, Jon Jacob som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternius, Dag Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Villa Kvarnlyckan AB har 556290-8417 som sitt organisationsnummer.