Maxiplex Aktiebolag

Stockholms län

Information

Maxiplex Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Maxiplex Aktiebolag finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Maxiplex Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Maxiplex Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Maxiplex Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Maxiplex Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sturev. 2 B, 181 33, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7670940.

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Maxiplex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Maxiplex Aktiebolag har idag 556291-1163 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Maxiplex Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning inom elektronik mekanik för verkstadsindustrin, vårdrelaterad verksamhet samt förvaltning av aktier, värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Maxiplex Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fahlander, Nils Erik Hjalmar som är född 1945 och har titeln VD, Fahlander, Nils Erik Hjalmar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Niss, Gunilla Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars-Olof Alfred som är född 1965 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .