Ulla Wiggen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Ulla Wiggen Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ulla Wiggen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ulla Wiggen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ulla Wiggen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-01-13. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ulla Wiggen Aktiebolag ska trivas.

Ulla Wiggen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva psykoterapi. Konsultation inom psykoterapi och organisationsutveckling. Utbildningsverksamhet inom psykoterapi, organisationsutveckling, teckning och måleri. Konstnärlig verksamhet inom måleri och skulptur. Förmögenhetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet. Metall- och trähantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulla Wiggen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ulla Wiggen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Ulla Wiggen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7679773.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ulla Wiggen Aktiebolag är Wiggen, Ulla Elisabet som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Goldschmidt, Lena Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Ulla Wiggen Aktiebolag har 556291-4308 som sitt organisationsnummer.