ENC-Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva produktutveckling, konsultverksamhet, försäljning och licensiering av teknik, företrädesvis inom områdena elektronik, data, mät- och reglerteknik samt därmed besläktade teknikområden. Bolaget skall vidare marknadsföra datatillbehör och trycksaker samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ENC-Konsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är ENC-Konsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1987-06-01 så skapades ENC-Konsult Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556299-0258 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är ENC-Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ENC-Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7349001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ENC-Konsult Aktiebolag är Törning, Ernst Krister Julius som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Törning, Ernst Krister Julius som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Hans Tage som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Hans Tage som är född 1945 och har titeln Delgivningsbar person, Uhlén, Alf Ivan som är född 1942 och har titeln Revisor, Alfa Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.