Aktiebolag Noninvasivum

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva sjukvård och undervisning, medicinskt konsultarbete, försäljning av naturläkemedel, äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolag Noninvasivum vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Aktiebolag Noninvasivum ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1987-09-10 så skapades Aktiebolag Noninvasivum och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolag Noninvasivum har haft det sedan 1996-01-01.

Aktiebolag Noninvasivum är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556302-0543 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lidingö.

Just nu är Aktiebolag Noninvasivum Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolag Noninvasivum så går det att nå dem via telefon på 08-335091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolag Noninvasivum är Höglund, Christer Edvard Kjell som är född 1945 och har titeln VD, Höglund, Christer Edvard Kjell som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Lolo Anne-Sofie Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .