Acoutronic Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter inom akustik-, vibrations-, och elektronikområdet samt bildbehandlingsut- rustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Acoutronic Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Acoutronic Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1987-10-06 så skapades Acoutronic Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Acoutronic Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Acoutronic Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556304-9948 är organisationsnummret för företaget som finns i Lidingö.

Just nu är Acoutronic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Acoutronic Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7650280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Acoutronic Aktiebolag är Kloow, Nils Ivar Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kloow, Maria Katarina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jalkenäs, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .