Promero Aktiebolag

Stockholms län

Information

Promero Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Promero Aktiebolag finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Promero Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Promero Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Promero Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Promero Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Linnég. 19, 114 47, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7652378.

Lidingö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Promero Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Promero Aktiebolag har idag 556309-3375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Uggla, Catharina Hildur Elisabeth -Uggla, Gustaf Fritz Johan Claesson är den som för stunden ansvarar för Promero Aktiebolag

Bolaget skall bedriva media-, och förlagsverksamhet inom områdena tidningar, böcker och video samt PR-verksamhet. Utveckling och handel med företags-, och produktreklam. Dessutom kommer bolaget att bedriva uthyrning och handel med fritidsbåtar och marina tillbehör samt även bedriva kioskverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Promero Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uggla, Gustaf Fritz Johan Claesson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Uggla, Catharina Hildur Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .