Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Lidingö. I Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg, Per Henric som är född 1962 och har titeln VD, Söderberg, Per Henric som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Stig Allan som är född 1932 och har titeln Suppleant, Hellstadius, Bror Åke som är född 1943 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag på telefon 070-5760388.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt driva åkerirörelse och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Henrik Söderbergs Åkeri Aktiebolag har 556312-7421 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.