Preceptor i Lidingö AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Preceptor i Lidingö AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Preceptor i Lidingö AB är ett av dem. Statusen för Preceptor i Lidingö AB är att Bolaget är aktivt.

Preceptor i Lidingö AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-12-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Preceptor i Lidingö AB ska trivas.

Preceptor i Lidingö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultation och rådgivning i ekonomiska frågor, äga och förvalta fast och lös egendom, samt handel, import och export av industriförnödenheter inom områdena verkstadsmaskiner och data, samt uthyrning av maskiner och andra anläggningstillgångar inom dessa områden samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt idka medicinsk fotvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Preceptor i Lidingö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Preceptor i Lidingö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Preceptor i Lidingö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7659187.

Firman tecknas var för sig av -Kullman, Lena Elisabeth -Kullman, Sven Sture Lennart.

De som är på något sätt har med Preceptor i Lidingö AB är Kullman, Sven Sture Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullman, Lena Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Hans Kjell Elof som är född 1949 och har titeln Revisor, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Preceptor i Lidingö AB har 556313-4427 som sitt organisationsnummer.