Recco Rental Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Aktiebolag som heter Recco Rental Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Recco Rental Aktiebolag i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1988-07-13 så har Recco Rental Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Recco Rental Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Recco Rental Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Recco Rental Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7602555.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning, marknadsföring, produktutveckling, uthyrning samt produktion av teknisk utrustning samt idka härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Granhed, Erik Magnus som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllenhammar, Claes-Ulrik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Winblad, Peter Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Gentele, Jenny Louise som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, Sonora Revision Jenny Gentele AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Recco Rental Aktiebolag har 556330-7627 som sitt organisationsnummer.