Schyman Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Schyman Invest Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Schyman Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Schyman Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Schyman Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Schyman Invest Aktiebolag ska trivas.

Schyman Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med textilier, dels bedriva konsulterande verksamhet inom ekonomisk redovisning, dels köpa, sälja och förvalta aktier och andra värdepapper, konstverk och antikviteter samt fast egendom, dels uppföda och tävla med hästar, dels bedriva konsulterande verksamhet inom mämnda områden och dels bedriva därmed förenlig verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Schyman Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Schyman Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Schyman Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Schyman Invest Aktiebolag är Schyman, Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schyman, Synnöve Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sievert Läckgren, Eva Christina som är född 1962 och har titeln Revisor, .

Schyman Invest Aktiebolag har 556348-9557 som sitt organisationsnummer.