Dahlstedt & Paulson Aktiebolag

Stockholms län

Information

556354-2942 är organisationsnummer för företaget Dahlstedt & Paulson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlstedt & Paulson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Dahlstedt & Paulson Aktiebolag finns i.

Dahlstedt & Paulson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlstedt & Paulson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dahlstedt & Paulson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dahlstedt & Paulson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dahlstedt & Paulson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7653610 eller genom brev på följande adress:
Stureplatån 23, 181 32, Lidingö

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultativ verksamhet inom områdena ekonomi, friskvård och sjukgymnastik samt bedriva härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlstedt & Paulson Aktiebolag och det är Dahlstedt Paulson, Eva Suzanne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Curt Arne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,