Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadmaskinsarbeten inom schakt- och grävbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1989-03-17 så skapades Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556355-6629 är organisationsnummret för företaget som finns i Lidingö.

Just nu är Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8531085 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rolf Ingvar Nilsson Entreprenadmaskiner i Lidingö Aktiebolag är Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1950 och har titeln VD, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tord Christer som är född 1948 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .