Håkan Lundell Holding AB

Stockholms län

Information

Håkan Lundell Holding AB är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Håkan Lundell Holding AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Håkan Lundell Holding AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Håkan Lundell Holding AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-05-31. Men sedan 1989-01-01 så har Håkan Lundell Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Söderåsv. Elfvik , 181 90, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkan Lundell Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7652895.

Lidingö arbetar för att företag som Håkan Lundell Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Håkan Lundell Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom, uthyrningsverksamhet, direkt eller indirekt driva konferens och hotellverksamhet samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Håkan Lundell Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundell, Lars Håkan -Romell, Inger Karin Kristina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkan Lundell Holding AB och det är följande personer, Lundell, Lars Håkan som är född 1960 och har titeln VD, Lundell, Lars Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Romell, Inger Karin Kristina som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Romell, Carl Jesper som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rehnström, Mats Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Håkan Lundell Holding AB är 556361-2729.