M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556366-0199 är organisationsnummer för bolaget M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag finns i.

M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-07-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-305980 eller genom brev på följande adress:
Artillerig. 42, 114 45, Stockholm

Bolaget skall bedriva bokföringsbyrå, konsultverksamhet inom bokföring och redovisning, handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M.E.A Redovisningskonsult Aktiebolag och det är Fejle, Gösta Johnny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ackerstedt Fejle, Marie Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Beergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,