Erik Ahnborg Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Erik Ahnborg Arkitektkontor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Erik Ahnborg Arkitektkontor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Erik Ahnborg Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556367-5635.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7660655 alternativt besöka eller skicka post till Erik Ahnborg Arkitektkontor Aktiebolag på följande adress Rörg. 58, 852 39, Sundsvall.

Erik Ahnborg Arkitektkontor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Erik Ahnborg Arkitektkontor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Ahnborg, Florence Kerstin Hvenilda som är född 1925 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva arkitekt- och ingenjörsverksamhet samt förvalta fast och lös egendom.