IGMYK Aktiebolag

Stockholms län

Information

IGMYK Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där IGMYK Aktiebolag finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. IGMYK Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket IGMYK Aktiebolag har haft sedan -0001-11-30. IGMYK Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till IGMYK Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kottlav. 10, 181 61, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är IGMYK Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

IGMYK Aktiebolag har idag 556369-6623 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Klein, Anita Margareta -Klein, Georg är den som för stunden ansvarar för IGMYK Aktiebolag

Bolaget skall bedriva vetenskaplig, populärvetenskaplig och skönlitterär författarverksamhet.

I IGMYK Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klein, Georg som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klein, Anita Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Klein, Eva som är född 1925 och har titeln Suppleant, Strandberg, Kjell Åke som är född 1953 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.