Radlers Import Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedelprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Radlers Import Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Radlers Import Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1990-02-02 så skapades Radlers Import Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Radlers Import Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Radlers Import Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556384-6780 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Radlers Import Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Radlers Import Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6628950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Radlers Import Aktiebolag är Radler, Siegfried som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Radler, Carl Christian som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Radler Smith, Anna Patricia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Eklöf, Irma Birgitta som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .