Lobema Management AB

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Aktiebolag som heter Lobema Management AB. Det finns flera bolag som liknar Lobema Management AB i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lobema Management AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-09-17 så har Lobema Management AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lobema Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Lobema Management AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nybrokajen 7, 111 48, Stockholm. Vi ni istället prata med Lobema Management AB så kan ni göra det på 08-7670564.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet avseende företagsrekonstruktionm management och logistik, förmedla och bedriva handel med företag ochaktier andelar, bedriva handel med kommunikationsutrustning, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bäckman, Solveig Ann-Kristin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Engström, Sten Anders Sune som är född 1947 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. .

Lobema Management AB har 556392-2920 som sitt organisationsnummer.