Portugal Import AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Portugal Import AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Portugal Import AB är ett av dem. Statusen för Portugal Import AB är att Bolaget är aktivt.

Portugal Import AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Portugal Import AB ska trivas.

Portugal Import AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av kläder, skor och heminredningsartiklar, läsglasögon och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Portugal Import AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Portugal Import AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Portugal Import AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7655922.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Portugal Import AB är Levin, Gunnel Agneta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levin, Åke Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Emma Cecilia som är född 1986 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Tord Gunnar Assar som är född 1947 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Portugal Import AB har 556409-1667 som sitt organisationsnummer.