Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB

Stockholms län

Information

Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-11-13. Men sedan 1991-01-01 så har Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyrkv. 4, 181 42, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7319370.

Lidingö arbetar för att företag som Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara heminrednings- och inredningsdetaljer, textilier, konfektion samt sömnadsatelje.

Firmatecknare för Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB och det är följande personer, Lissmyr, Ingela Ann-Margret som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröling, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Beautiful Home Interiör Atelje & Inredning AB är 556410-0351.