Institute of Empowerment and Management IEMA AB

Stockholms län

Information

556410-1144 är organisationsnummer för bolaget Institute of Empowerment and Management IEMA AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Institute of Empowerment and Management IEMA AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Institute of Empowerment and Management IEMA AB finns i.

Institute of Empowerment and Management IEMA AB har varit registrerat sedan 1990-12-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Institute of Empowerment and Management IEMA AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Institute of Empowerment and Management IEMA AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Institute of Empowerment and Management IEMA AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Institute of Empowerment and Management IEMA AB så kan ni göra det på telefon genom 0707-816090 eller genom brev på följande adress:
HITECHBUILDING 151, 101 52, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utbildning och personaluthyrning inom ledarskap, personal, organisation, ekonomi och administration ävensom skall bolaget bedriva handel och förmedling avseende verksamhet och agenturer inom livsmedel, alkohol, turism, hotell och restaurang. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper, fastigheter och fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Institute of Empowerment and Management IEMA AB och det är Westerlund, Berndt Gustav som är född 1950 och har titeln Likvidator, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,