SwedeTrack System Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns SwedeTrack System Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. SwedeTrack System Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

SwedeTrack System Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556416-7103.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7670742 alternativt besöka eller skicka post till SwedeTrack System Aktiebolag på följande adress Källängsv. 9, 181 43, Lidingö.

SwedeTrack System Aktiebolag är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SwedeTrack System Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , Ahrnberg, Lisa Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant . Olsson Grönvik, Kerstin Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla och försälja långsiktigt hållbara transportsystem för människor, gods och bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall kunna äga och förvalta aktier i egna intressebolag och projekt.