American Writing & Editing AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall köpa och sälja varor och tjänster avseende informationsteknologi, översättning och språkgranskning samt idka därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för American Writing & Editing AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är American Writing & Editing AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1991-05-15 så skapades American Writing & Editing AB och företaget är har F-skattsedel American Writing & Editing AB har haft det sedan 1996-01-01.

American Writing & Editing AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556426-2946 är organisationsnummret för företaget som finns i Lidingö.

Just nu är American Writing & Editing AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med American Writing & Editing AB så går det att nå dem via telefon på 08-7319268 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom American Writing & Editing AB är Petersen, Judy Hazel som är född 1950 och har titeln VD, Petersen, Judy Hazel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudstam, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rudstam, Sven Randal som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudstam, Emma Hazel Delaney som är född 1988 och har titeln Suppleant, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln RevisorJonsson, Nils Thorwald som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .