Scantool Maskin Aktiebolag

Stockholms län

Information

556426-3480 är organisationsnummer för företaget Scantool Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scantool Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Scantool Maskin Aktiebolag finns i.

Scantool Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scantool Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Scantool Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scantool Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Scantool Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0520-479008 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med maskiner såsom svarvar och fräsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scantool Maskin Aktiebolag och det är Abrahamsen, Hans Gunnar Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsen, Hans Gunnar som är född 1916 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,