Lisen Stibeck AB

Stockholms län

Information

Lisen Stibeck AB är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Lisen Stibeck AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lisen Stibeck AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lisen Stibeck AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-09-04. Men sedan 1991-01-01 så har Lisen Stibeck AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nybrog. 23 A, 114 39, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lisen Stibeck AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6634577.

Lidingö arbetar för att företag som Lisen Stibeck AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lisen Stibeck AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av juveler, bijouterier, mattor samt därmed idka förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lisen Stibeck AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lisen Stibeck AB och det är följande personer, Stibeck, Lisen Elisabet Marie som är född 1952 och har titeln VD, Stibeck, Lisen Elisabet Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Böhlmark Ericson, Gunhild Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Broberg, Alf Gunnar Leif som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lisen Stibeck AB är 556432-1015.