LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag

Stockholms län

Information

LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lidingö. I LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Karin Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan Urban som är född 1962 och har titeln Suppleant, Leopoldson, Camilla Mariette som är född 1973 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag på telefon 070-9526401.

Bolaget ska driva redovisningsbyrå, konsultverksamhet inom redovisning och kontorsadministration, konsultverksamhet inom IT d v s implementering och drift av ekonomisystem, konsult- verksamhet med inriktning på rådgivningstjänster inom IT, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, förändringsarbete, ledarskap och ekonomi samt att äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

LEKIT Lidingö Ekonomi & IT Aktiebolag har 556435-9429 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.