CasselData Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och CasselData Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CasselData Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CasselData Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

CasselData Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-11-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CasselData Aktiebolag ska trivas.

CasselData Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva statistiska och matematiska konsultationer samt systemering och programmering inom data ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CasselData Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är CasselData Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med CasselData Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-276544.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Cassel, Gunnel Maria.

De som är på något sätt har med CasselData Aktiebolag är Cassel, Gunnel Maria som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Cassel, Per Oscar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Cassel, Per Victor som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Cassel, Torbern Per Gunnar som är född 1928 och har titeln Suppleant, Österlin, Maud Ulla Kerstin som är född 1940 och har titeln Revisor, .

CasselData Aktiebolag har 556437-0509 som sitt organisationsnummer.