Carpaterklocka Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Aktiebolag som heter Carpaterklocka Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Carpaterklocka Aktiebolag i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1991-11-15 så har Carpaterklocka Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Carpaterklocka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Carpaterklocka Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nysätrav. 14, 181 61, Lidingö. Vi ni istället prata med Carpaterklocka Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Hans Tage som är född 1945 och har titeln Likvidator, Berg, Thomas Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Carpaterklocka Aktiebolag har 556437-3032 som sitt organisationsnummer.