IDG Europe Aktiebolag

Stockholms län

Information

IDG Europe Aktiebolag är ett bolag som finns i Lidingö. I IDG Europe Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnson, Göran Herbert som är född 1939 och har titeln VD, Johnson, Göran Herbert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Yuen, Lum-Ying Louise som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pellbäck, Per Ingemar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med IDG Europe Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå IDG Europe Aktiebolag på telefon 08-7652670.

Bolaget skall bedriva teknisk rådgivning i energifrågor och försäljning av energisystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är IDG Europe Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

IDG Europe Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

IDG Europe Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-24 och IDG Europe Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IDG Europe Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johnson, Göran Herbert -Yuen, Lum-Ying Louise Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

IDG Europe Aktiebolag har 556446-8436 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.