PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag

Stockholms län

Information

PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lidingö. I PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallström, Nils Johan Björnsson som är född 1945 och har titeln VD, Hallström, Nils Johan Björnsson som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Burendahl, Hans Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag på telefon 08-290580.

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning av datorer, programvara och kringutrustning, konsult-, service- och utbildningsverksamhet i databranschen, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

PDS DATORER INTERNATIONAL Aktiebolag har 556461-2215 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.