Ophtalmica Aringer AB

Stockholms län

Information

Ophtalmica Aringer AB är en verksamhet som finns i Lidingö. I Ophtalmica Aringer AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aringer, Lisa Anna Ingrid som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Aringer, Leif Olle Sivert som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ophtalmica Aringer AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ophtalmica Aringer AB på telefon 08-7662158.

Bolagets verksamhet ska vara att - bedriva öppen, privat hälso- och sjukvård inkl. utveckling och undervisning - köpa, äga, förvalta och sälja fast egendom ävensom aktier och övriga värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ophtalmica Aringer AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ophtalmica Aringer AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ophtalmica Aringer AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-15 och Ophtalmica Aringer AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ophtalmica Aringer AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ophtalmica Aringer AB har 556461-9723 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.